Hier kun je jouw factuur & bewijs van deelname aanvragen. Vul je gegevens in die op de factuur komen en verstuur het formulier. De factuur wordt binnen enkele dagen naar je toegestuurd.

Heb je de hypnobirthing cursus gevolgd? Dan heb je de factuur automatisch per email ontvangen van Mucha Mama. Wil je dat deze factuur opnieuw verstuurd wordt of de factuurdatum wordt aangepast? Neem dan contact op met Mucha Mama via info@muchamama.nl

Met dit formulier kun je de factuur en bewijs van deelname van de zwangerschapsyoga, de ademcursus en de partnerles aanvragen. Alleen de datums die in het verleden liggen kunnen op de factuur & bewijs van deelname komen. Vraag daarom de factuur pas aan als je klaar bent met al jouw lessen bij Happy Birthing Day. Per zwangerschap versturen we eenmaal een factuur & bewijs van deelname van alle lessen waaraan je hebt deelgenomen.

Elke is niet ingeschreven bij het VYN (Vereniging Yogadocenten Nederland).

Welke door jouw gevolgde lessen wil je dat op de factuur vermeld worden?
lessen zwangerschapsyogaademcursuspartnerles

Per zwangerschap kun je eenmaal een factuur & bewijs van deelname aanvragen. Alleen de lessen die in het verleden liggen kunnen op de factuur vermeldt worden. Vraag daarom je factuur aan wanneer het te verzekeren bedrag is bereikt.

Ik begrijp dat ik voor deze zwangerschap geen nieuwe factuur & bewijs van deelname kan aanvragen voor de lessen die nog gaan komen.*

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens zoals beschreven in Happy Birhting Day's Privacy Verklaring.*

Ik ga akkoord met Happy Birthing Day's Algemene Voorwaarden en de Leveringsvoorwaarden.*