Alleen voor het boeken van de zwangerschapsyoga maak je een account aan. Voor alle andere cursussen en workshops is dat niet nodig. De zwangerschapsyoga online agenda is een eenvoudig systeem om je eigen lessen te plannen. Het systeem is flexibel en makkelijk om te gebruiken. Je kan wisselen tussen verschillende lestijden of een keer een les overslaan. Zo plan je zelf jouw yogalessen wanneer het jou uitkomt.  

  1. Maak een nieuwe account aan.

Verifiëer je account via je email.

Mobiel

Maak een nieuwe account aan.

Desktop

2. Log in met je account.

Mobiel

Log in met je account.

Desktop

Log in met je account.

3. Selecteer het aantal lessen voor het krediet.

Mobiel

Selecteer Krediet

Desktop

4. Betaal met Ideal of Sepa.

Mobiel

Betaal met Ideal of Sepa.

Desktop

Betaal met Ideal of Sepa.

5. Selecteer jouw eerste les in de agenda & klik op “reservering toevoegen”.

Mobiel

Selecteer datum en tijd van jouw eerste les.

6. Vul gegevens in en selecteer bij “herhaal” al jouw volgende lesdagen. Klik op “maak reservering”.

Mobiel

Vul het formulier in en maak reservering.

Desktop

7. Je reservering is gemaakt.

  • Er verschijnt een  in de agenda op de lesdagen die je hebt gereserveerd. Je kunt jouw reserveringen terug kijken bij “agenda” op de desktop en bij “uw reserveringen” op mobiel.
  • Je kunt een reservering tot 24 uur voor aanvang verplaatsen door de les te selecteren. Druk dan op het potlood icoon en daarna op het prullenbak icoon. Met het krediet dat je terug ontvangt boek je een nieuwe les. 
  • Krediet dat je overhoudt kun je ook gebruiken voor het boeken van de cursus babymassage. Neem contact op om het krediet aan te vullen en ontvang een persoonlijke betaallink.
  • Mocht je na het lezen van deze uitleg toch nog vragen hebben over het boeken van de lessen, stuur een WhatsApp-bericht naar 06 436 603 48.