Wanneer je voorbereidt op de bevalling met zwangerschapsyoga. Is het prettig voor jullie beide, als je partner een idee heeft van wat je hebt geleerd. Iedere maand is er een speciale les voor jullie samen. De partnerles geeft de aanstaande vader een praktisch beeld van de steun die hij kan geven tijdens de bevalling. Deze steun is erg betekenisvol. zwangerschapsyoga partnerles

De zwangerschapsyoga is een goede voorbereiding op de bevalling. Wanneer je partner een beeld heeft van hoe hij jou kan steunen, helpt dat om de technieken langer toe te passen. Het zou kunnen gebeuren dat je ergens in de bevalling, graag geholpen wordt om te ontspannen. Wanneer je partner deze “tools” kent, kan hij jou daarbij helpen. Veel partners vinden het fijn, om iets te kunnen betekenen voor hun vrouw en baby tijdens de geboorte.

In de partnerles gaan we oefenen met de rustige ademhaling voor de weeën. Je partner leert hoe hij jou hierbij kan steunen tijdens de weeën. We bespreken de houdingen voor de weeën en de persfase. Ook massages en drukpunten voor de bevalling komen aan bod. Je partner leert eenvoudige technieken om de ontspannen focus terug te pakken. En er worden veel tips en adviezen gegeven voor jullie samen. zwangerschapsyoga partnerles

Iedere maand is er een zwangerschapsyoga partnerles. De les vindt plaats in het weekend en wordt gegeven in een kleine groep van maximaal 4 stellen. Alles wat besproken wordt, ontvang je ook op papier. Dit is de aanvulling voor je zwangerschapsyoga oefenboek. Hieronder vind je een overzicht van de datums en tijden.

Zwangerschapsyoga partnerles eindhoven ontspannen zwangerschap samen bevallen

Boeken

De partnerles is eenvoudig te boeken via de agenda. Je logt in en koopt krediet voor de partnerles. Dan selecteer je de datum van jullie keuze in de agenda. Klik op “maak reservering” en de boeking is klaar.

Datums 2019 Dag Tijd
30 juni zondag 13:00 – 15:30
25 augustus zondag 18:30 – 21:00
22 september zondag 18:30 – 21:00
20 oktober zondag 18:30 – 21:00
17 november zondag 18:30 – 21:00
29 december zondag 13:00 – 15:30

Zwangerschapsyoga Partnerles - Groep

85,-Voor jullie samen.
  • Inclusief aanvulling op het oefenboek.
  • Koffie & thee aanwezig.

Zwangerschapsyoga Partnerles - Prive

139,-Voor jullie samen.
  • Inclusief aanvulling op het oefenboek.
  • Koffie & thee aanwezig.