Hier vind je alle praktische informatie over de zwangerschapsyoga. Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Lestijden zwangerschapsyoga

Dinsdagavond 20:00 – 21:30
Donderdagavond 20:00 – 21:30
Vrijdagochtend 10:00 – 11:30


Wanneer begin je met zwangerschapsyoga
Vanaf 14 weken zwangerschap kun je deelnemen aan de zwangerschapsyoga. Wanneer je begint hangt vooral af, van wat jouw behoefte is. Veel vrouwen beginnen met zwangerschapsyoga tussen de 15 en 20 weken van de zwangerschap.


Wat is al aanwezig
De ruimte van Happy Birthing Day is goed uitgerust. Er zijn hoge kwaliteit yogamatten aanwezig. Je kunt kiezen tussen twee type yogamatten. De standaard dikte van 5 mm of een extra dikke mat van 1,5 cm, voor meer comfort. Alle yogamatten zijn vrij van pvc, rubber, latex en phthalaten. Er zijn ook speciale handdoeken aanwezig die je op de mat legt voor hygiëne.  Verder zijn er comfortabele meditatiekussens in verschillende varianten.


Wat neem je mee

Draag comfortable kleding. Er is ruimte om je om te kleden.  zwangerschapsyoga


Wat zijn de kosten

Je kunt zelf kiezen hoeveel lessen je volgt. Je ontvangt korting bij het boeken van meerdere lessen. In het tabel vind je een overzicht van de lespakketten en prijs. zwangerschapsyoga

Aantal lessen per aankoop Kosten totaal Prijs per les
1 proefles € 6,-
1 les € 12,50
5 lessen € 60,- € 12,-
10 lessen € 120,- € 12,-
15 lessen € 180,- € 12,-
20 lessen € 225,- € 11,25
25 lessen € 275,- € 11,-
Zwangerschapsyoga Partnerles € 85,- € 85,-

Hoe boek je lessen zwangerschapsyoga
Je kunt heel eenvoudig lessen boeken via de online agenda.  Je logt in, koopt krediet en reserveert de lessen in de agenda. Je kunt betalen met Ideal of Sepa.

Via de online agenda maak je, jouw eigen planning. Je kunt ook wisselen tussen verschillende lestijden of een keer overslaan. Plan al je lessen vooraf in om verzekerd te zijn van een plek. Wanneer een les vol zit kun je, jezelf op een wachtlijst plaatsen.

Ga naar de online agenda & boek je lessen >>

Hoe boek je een proefles

  1. Maak een account aan in de online agenda en log in.
  2. Klik op een les en koop het krediet voor de proefles.
  3. Klik op de lesdag die je wilt deelnemen. Bij het maken van de reservering vul je yogaproefles in bij cadeaukaartcode (zie afbeelding). Iedere deelnemer kan één keer een proefles boeken.  zwangerschapsyoga
zwangerschapsyoga eindhoven proefles

Wat als je een les mist
Wanneer je een les niet aanwezig kan zijn is het belangrijk dat je 24 uur van te voren afmeldt in de agenda. Dit is heel eenvoudig. Je logt in en selecteert de datum die je af wilt melden. Dan klik je op het potlood icoontje en daarna op het prullenbak icoontje. Dan is de les verwijdert uit je boekingen. Wanneer je dit meer dan 24 uur voor aanvang van de les doet, ontvang je het krediet terug. Hiermee kun je een nieuwe les boeken. zwangerschapsyoga

Hulp nodig met boeken?
Hier vind je een stap voor stap uitleg om de online agenda te gebruiken >>
Mocht je na het lezen van de uitleg nog vragen hebben over het boeken van lessen, stuur me een WhatsApp bericht naar 06 436 603 48.